pretraga
Filteri

O NAMA

Preduzeće Autoricambi plus, nudi Vam  usluge  auto-servisa  i prodaje auto delova.

U nasem asortimanu se nalaze auto delovi za Italijanska, Francuska , Nemačka, Korejska ,Japanska i Američka vozila. Direktan uvoz poznatlh brendova gde se mogu naći auto delovi za Alfa Romeo, Fiat,Lancia,Citroen,Peugeot, Renault, Chevrolet ,Hyundai, Kia,Honda,Isuzu,Mazda,Nissan,Subaru,Toyota,Dodge, Chrysler, Jeep,Audi ,BMW,Ford, Mercredes, Opel,Seat,Skoda i Volkswagen vozila.

Kod nas mozete naručiti delove za određeni tip vozila na osnovu godišta auta, kubikaže i broja motora, ili na osnovu kataloškog broja za određeni deo.

Posedujemo veliku on-line bazu auto delova koja se stalno uvećava i ažurira. Svojim klijentima dajemo garanciju na sve delove kupljene u našoj radnji i ugrađene u servisu Autoricambi plus.

U našem servisu radimo isključivo sa originalnim ii specijalnim alatima a posedujemo i  najsavremeniju opremu za auto-dijagnostiku na novijim modelima .

Precizna dijagnostika,mehanika, elektrika mali i veliki servis za Alfa Romeo, Fiat, Lancia ,Chevrolet,Hyundai, Kia i druga vozilia.

Ova oprema  uključuje i opremu za brzu zamenu amortizera i opruga vozila,  instrumente za kontrolu i čišćenje sistema elektronskog ubrizgavanja goriva(dizni), kao i instrumente za testiranje i servis na klima-sistemu vašeg automobila.

Objekat servisa i prodaje delova preduzeća Autoricambi plus, nalazi se u Zemunu u ulici Ugrinovačka br. 24.

Servis možete zakazati putem e-maila na stranici Servis, ili putem brojeva telefona koji se nalaze na stranici Kontakt